ProjectLondon Townhouse Refurbishment
ProductInnervision
Crittall Specialist PartnerYes Glazing Solutions

 

This large Innervision internal screen and doors in this exquisite installation are very much in keeping with the dark, sophisticated décor, enriched with bright furnishings that provide a very comfortable and eye catching living space.

The Crittall partitions achieved a separation between the hallway and the living room, keeping outside noise and cold away whilst still maintaining a visual connection and crucially allowing the light to flow between the two areas.   The compact hallway has been

Crittall Innervision

given the feeling of a much greater space and the entrance made much more welcoming.

The installation in Anthracite Grey has significantly transformed the property with a real ‘wow factor’.

It is difficult to be anything but stunned by this beautiful interior design success.  The Clapham Common owner said ‘…my glass walls are looking fantastic.  They really were worth the wait’.

 

Crittall Innervision & FR doors


Share This Page:
Back To Case Studies

From The Same Category

Crittall House of the Year Award – runner up 2

19th May 2022

Chatsworth

23rd September 2018

Berkshire Private Residence

22nd October 2019

Crittall ‘House of the Year’ Award Winner 2021

2nd June 2021

Luxury Shoreditch Residential Development

31st March 2021

Central London Town House & Basement Spa

19th August 2019

Alderley Edge, Cheshire

15th October 2018

Crittall ‘Leeds’ the way

12th October 2021