ProjectCentral London Town House
ProductInnervision
Crittall Specialist Partner2019
ClientPrivate Residence
ContractorLightfoot Windows (Kent) Ltd

Lightfoot Windows Kent have recently completed a unique project in Central London using Crittall’s Innervision internal screens & doors. The property has been fully refurbished and renovated, featuring several Innervision screens throughout different levels of the house.

The clients installed several Crittall screens throughout the property, opting for expansive use of glazing as oppose to walls to maximise the light transfer.

The most unique area however is the basement. The clients wanted products that would compliment the bold colour and pattern choices within the room, which featured colourful geometric tiles, marbled flooring and a wooden work-topped kitchen area. Crittalls Innervision was the perfect fit, with screens fitted in the basement which holds a heated swimming pool, sauna/steam room and a yoga studio.

 

Img 3181

View Innervision products here


Share This Page:
Back To Case Studies

From The Same Category

Wapping Wharf, London

29th May 2019

Converted Cotton Mill

8th October 2020

Crittall ‘House of the Year’ Award Winner 2021

2nd June 2021

London Townhouse Refurbishment

19th August 2021

Alderley Edge, Cheshire

15th October 2018

Victorian Terrace Fire Rated Renovation

1st February 2021

Abigail Ahern

1st March 2019

Stable Conversion

20th November 2020